Uw kind aanmelden

Kennismaking en rondleiding

Zoekt u een basisschool voor uw kind(eren) waar u en uw kind zich veilig voelen? Waar iedereen elkaar kent en zich verantwoordelijk voelt voor elkaar? Een school waar je welkom bent en waar we ervan overtuigd zijn dat leren ook leuk moet zijn? Kom dan eens kijken op De Vijverburgh!

Uw kind is van harte welkom bij ons op school. U kunt zowel telefonisch als via 
de e-mail een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Wij laten u en uw kind(eren) graag onze school zien en vertellen met passie over onze manier van lesgeven. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding met onze directeur Dusty Duijzer via (079) 316 73 55 of via de mail d.duijzer@opoz.nl

Aanmelden

Heeft u een goed beeld van onze school en wilt u uw kind alvast aanmelden? U doet dit door het aanmeldformulier in te vullen.
Aanmeldformulier

Na het aanmelden

Wanneer uw kind bijna 4 jaar is, neemt de leerkracht van groep 1/2 of de administratief medewerker contact met u op om een wenafspraak te maken. Kinderen mogen tien dagdelen komen wennen. Sommige kinderen kunnen al meteen hele dagen naar school, terwijl andere kinderen het liever nog wat rustiger aan doen. Natuurlijk stemmen wij de wenmomenten af op de behoeften van uw kind.

Na de vierde verjaardag mag uw kind echt naar school. Na ongeveer veertien dagen heeft de leerkracht een intakegesprek met u. U kunt dan meer vertellen over uw kind en de leerkracht vertelt hoe uw kind het tot dan toe doet op school en wat u verder van de school kunt verwachten.

 

Snel naar