Groep 1-2

Kleuters leren vooral door samen te spelen en te ontdekken. In de klaslokalen hebben we leuke speelhoeken ingericht en werken de kinderen met mooie materialen. In groep 1-2 werken we ook thematisch. De thema’s die in de kleuterklassen behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de seizoenen, het verkeer of kunst.

Dit jaar zijn er twee gemengde groepen 1/2
In groep 1/2a staat juf Thera alle dagen voor de klas. Bij vragen kunt u een mail sturen naar t.tiebosch@opoz.nl

In groep 1/2b staat op dinsdag, donderdag en vrijdag juf Ineke voor de klas en op maandag en woensdag juf Mirjam. Bij vragen kunt u een mail sturen naar i.vantoor@opoz.nl of m.schuit@opoz.nl.

 
U mag uw kind vanaf 8.20 uur de klas in brengen en tijdens de spelinloop (één keer per week, op per maand wisselende dagen) even iets lezen met uw kind of een werkje bekijken. We beginnen de dag vaak gezellig in de kring, werken daarna aan opdrachten en gaan dan spelen.

Spel is essentieel voor kinderen en buiten spelen maakt hier onderdeel van uit. Buiten spelen is ook leren, zo besteden we aandacht aan o.a. de ontwikkeling van de motoriek van uw kind. Uw kind speelt elke ochtend en middag buiten en krijgt gymles in ons speellokaal.

Snel naar