Buitenschoolse opvang

Bij IKC De Vijverburgh werken de kinderopvang en de basisschool nauw samen. De voor- en naschoolse opvang zijn goed geregeld. Het Eendennest van Kern Kinderopvang is gevestigd in ons gebouw en beschikt over een gezellige huiselijke ruimte. U kunt ook kiezen voor de buitenschoolse opvang van Partou. Zij halen en brengen uw kind van en naar onze school.

Kern Kinderopvang

De kleurrijke en gezellige locaties van Kern Kinderopvang liggen verspreid in de verschillende wijken van Zoetermeer, Boskoop en Alphen aan de Rijn. Kern Kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo beleeft uw kind een fijne dag.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij Kern Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld.

Meer informatie over Kern Kinderopvang vindt u op onze website,
www.kern-kinderopvang.nl

Partou

Partou is er voor alle kinderen en voor alle ouders. Daarom kunt u bij ons kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. We hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en peuterscholen, en we vangen uw kind tussen de middag op school op, of na schooltijd en in de vakanties op onze vestigingen voor buitenschoolse opvang.

Hoe wilt u de opvang geregeld hebben?

Kiest u voor hele dagen opvang het hele jaar door, of om de week? Wilt u alleen opvang tijdens de schoolvakanties of opvang voor af en toe, zonder contract? Het kan allemaal bij Partou. Desgewenst met extra’s, bijvoorbeeld dagen ruilen als uw kind ziek is. Of extra opvang tijdens studiedagen van school (zonder extra kosten). Kortom: bij Partou regelen we de opvang zoals u het wilt. Met een contract dat is afgestemd op uw wensen.

Zie voor meer informatie: www.partou.nl.

Snel naar